NACI
1396/4/14 چهارشنبه تصمیم گیری برای 21 آزمایشگاه آزمون/کالیبراسیون توسط مرکز ملی تایید صلاحیت ایران
  • چهارمین جلسه کمیته تایید صلاحیت آزمایشگاه های آزمون/کالیبراسیون در سال جاری در تاریخ 23/3/1396 با حضور نمایندگان سازمانهای دولتی و انجمن های تخصصی در محل مرکز ملی تایید صلاحیت ایران برگزار گردید . به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران ، مرکز ملی تایید صلاحیت ایران اعلام نمود: در این جلسه مدارک و مستندات آزمایشگاه های مشروحه ذیل بر اساس استاندارد ایران- ایزو- آی ای سی 17025، گزارشات و توصیه های تیم های ارزیابی مرکز مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت که در نهایت با صدور گواهینامه برای 9 آزمایشگاه و تجدید گواهینامه برای 8 آزمایشگاه و افزایش/تغییر دامنه کاربرد برای 4 آزمایشگاه موافقت گردید.
  • آزمایشگاه آب نهالان خلیج فارس(صدور) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه شهراب گستر ( صدور) زمینه فعالیت: شیمی
  • آزمایشگاه فنی ومکانیک خاک قم  ( صدور) زمینه فعالیت: ساختمان
  • آزمایشگاه آبفای منطقه 6  ( مراقبتی و تغییر دامنه کاربرد) زمینه فعالیت: غذایی
  • آزمایشگاه آزمون سلامت البرز ( صدور ) زمینه فعالیت: غذایی و میکروبی
  • آزمایشگاه پارس اتیلن کیش  ( تجدید) زمینه فعالیت: شیمی
  • آزمایشگاه سیالات حفاری پارس  (تجدید) زمینه فعالیت: شیمی
  • آزمایشگاه پلیمر پارس  (مراقبتی و تغییر دامنه کاربرد) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک بوشهر (تجدید) زمینه فعالیت : ساختمان
  • آزمایشگاه مشهد صدرا  (تجدید) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه پارس خودرو (تجدید) زمینه فعالیت : شیمی متالوژی
  • آزمایشگاه پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی  (تجدید) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه پمپ ناصری (صدور) زمینه فعالیت : مکانیک
  • آزمایشگاه تکاب لوله زفره (صدور) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه کیمیا آزمان گستر (صدور) زمینه فعالیت : شیمی
  • آزمایشگاه آصال (صدور) زمینه فعالیت : کالیبراسیون
  • آزمایشگاه پارس جهد (مراقبتی و تغییر دامنه کاربرد) زمینه فعالیت : کالیبراسیون  
  • آزمایشگاه آرمان شیمی سنج (مراقبتی و تغییر دامنه کاربرد) زمینه فعالیت : کالیبراسیون  
  • آزمایشگاه تنظیم (تجدید) زمینه فعالیت : کالیبراسیون
  • آزمایشگاه تشخیص اویل جنوب (تجدید) زمینه فعالیت : ساختمان
  • آزمایشگاه معیار آزما لیان (صدور) زمینه فعالیت : غذایی
بيشتر